Blåsbo 2
9 juni 2019
18:00

Referat: Västerås SK/GIF/VIK - IFK Lindesberg

En rolig men frustrerande match att titta på. Vi hade väldigt många 100% målchanser, men gör bara tre mål. Det roliga var att vi spelade oss fram till målchanserna och att flera av spelarna fick öva på avslut irl.
Vi tar ledningen efter drygt halva första halvlek, när Suheyb kommer in från högerkanten och placerar in bollen vid första stolpen. Vi har det mesta av spelet och går till halvtidsvila med 1-0 ledning.
Innan spelet riktigt har satt sig i andra halvlek lyckas Västerås kvittera. Efter det spelar de bättre än oss under en period, men Axel håller emot bra i målet. I 68:e minuten skjuter Abbe ett skott ur snäv vinkel från högra delen av straffområdet, ett bra skott som går in vid första stolpen. Vi dominerar nu spelet, men motståndarna lyckas ändå göra två mål och plötsligt ligger vi i underläge. Vi fortsätter dock vårt fina spel och till slut lyckas Garik placera in bollen på en retur.
Vi avslutar med fyra bra hörnor på raken (skulle varit fem, men domaren missade lite ibland), som mycket väl kunde resultera, men matchen slutar oavgjort.
Vi tar med oss en bra match, där alla killar gör ett bra jobb!